Facebook Instagram LinkedIn

T-Mobile Richmond Customer Care Center

Richmond, VA 130,000 SQ FT

Frampton Construction was selected to build a Customer Care Center for T-Mobile in Richmond, VA. The adaptive reuse project consisted of converting a former Sam's Club grocery store into creative office and call center space.

Much of this 130,000 square-foot project’s scope involved interior upfit work, featuring a fitness center, theater room, game room, cafeteria, open office space, training rooms, and boardrooms. Exterior work included cutting openings for 24 new windows and adding two new storefront entrances, as well as adding a 3,000-square-foot employee patio with outdoor kitchen, fireplace, seating, and a basketball court. This was Frampton Construction’s second Customer Care Center completed for T-Mobile.

Owner: Aston Properties
Architect: JPC Architects
Type: Renovation, Upfit
Category: Mission Critical, Adaptive Reuse

Related Projects

The Blake at Hollingsworth Park

Multi-UnitAssisted Living

Greenville, SC

View Project
View Project

Tradepark East - Building One

IndustrialSpeculative

North Charleston, SC

View Project
View Project

The Blake at Baxter Village

Multi-UnitAssisted Living

Fort Mill, SC

View Project
View Project